Liverpool cruiser videre mod mesterskabet

Af Anton Røjmer Dalsgaard
07.12.2019 Kl. 16:52
Liverpool udbyggede lørdag eftermiddag deres føring, da de vandt 3-0 over Bournemouth.

Premier Leagues absolut største hold stod i dag klar på ligaens mindste stadion, Vitality Stadium, mod Bournemouth.

Inden kampen lå favoritterne suverænt nummer et i Premier League, mens Bournemouth rodede rundt på 15. pladsen med blot én sejr i deres seneste fem kampe.

Kampen blev fløjtet i gang, og Liverpool satte sig ikke overraskende på spillet. Bournemouth forsøgte at stå solidt bagtil, mens de satsede på kontrastød.

Der stod Liverpool på det hele i første halvleg, og James Milner kom tæt på efter 24 minutter med et hårdt, lavt skud, der strøg lige forbi Bournemouths mål.

Dominic Solanke trak igennem Liverpools forsvar, men inden han nåede at affyre et missil afsted, blev han tacklet og missede derfor en stor mulighed.

Det hjalp ikke på hjemmeholdets situation, at Nathan Ake måtte lade sig udskifte, efter han fik en skade i baglåret.

Liverpool pressede yderligere på, og de tog da også føringen, da Jordan Henderson lagde en perfekt aflevering til Oxlade-Chamberlain, der sikkert lagde bolden ind til 1-0.

Inden pausen fik Dejan Lovren en skade og Trent Alexander-Arnold blev skiftet ind.

Det satte dog ikke en stopper for, at Naby Keita efter en smuk hælaflevering af Salah kunne sætte bolden sikkert ind til 2-0 lige inden pausefløjtet.

Efter pausen scorede Mohammed Salah efter en flot aflevering i dybden til 3-0.

Kampen forløb derefter i et mere roligt tempo, hvor Bournemouth ikke havde meget at komme med.

Liverpool udbygger deres føring til 11 point, mens de nærmeste konkurrenter fra Leicester har en kamp i hånden.

Bournemouth derimod halter efter deres konkurrenter. De befinder sig efter 16. spillerunde stadig på 15. pladsen.