AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2017 22:14
Liverpool-back sat tilbage: Ude i tre måneder

Liverpools højreback, Nathaniel Clyne, kan være ude i op til tre måneder efter at have gennemgået en operation.


Den stabile engelske back har ikke spillet siden han pådrog sig en skade i ryggen under en venskabskamp før sæsonen mod Tranmere. Mandag er der så dårligt nyt omkring Liverpool-spillerens vej tilbage i kampform -  Han kan være ude indtil februar måned.
 
26-årige Nathaniel Clyne var ellers kommet tilbage i let træning i september, men han har siden fået et tilbageslag og har nu gennemgået en "mindre korrigerende operation" for at rette op på problemet.
 
- Han var på vej tilbage og så fik han et lille tilbageslag. Det er sådan, det er med rygproblemer, siger Liverpool-manager, Jurgen Klopp og uddyber:
 
- Vi henviste ham til specialister over hele verden, og det er ikke et stort problem som sådan, men det kræver tid det, det er alt, sluttede han
 
Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold har vikarieret på højre back i Clynes fravær, mens Tottenhams Kieran Trippier er blevet sat ind på højre back af Gareth Southgate på det engelske landshold.
 
Liverpool møder Southampton hjemme på Anfield i den kommende weekend, inden man i næste uge møder Sevilla i Champions League.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED