Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2020 11:54
Liverpool-back: Er klar til at spille midterforsvarer

Andy Robertson vil tage udfordringen, hvis han bliver bedt om at spille midterforsvarer.


Liverpool har været hårdt ramt af skader i denne sæson - især i defensiven, hvor Virgil van Dijk og Joe Gomez muligvis er ude resten af sæsonen.

I flere omgange har midtbanespilleren, Fabinho, haft fornøjelsen af at vikariere, og det er Andy Robertson også klar til, hvis der er brug for det. 

- Jeg tror ikke, jeg har spillet den position før, men hvis manageren mener, at det er en mulighed, så spiller jeg og gør mit bedste. Uanset hvad manageren vil bede mig om, så gør jeg det, siger Andy Robertson til klubbens hjemmeside.

- De centre forsvarsspillere har været ramt hård med Joe og Virgil ude i lang tid, og det er forfærdeligt. Fabinho er på vej tilbage, og vi har stadig nogle muligheder på den position. Hvis jeg er en af dem, så må det være sådan, lyder det fra venstrebacken.

Liverpool møder Leicester hjemme på Anfield søndag klokken 20.15.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED