AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 23:34
Liverpool ånder City i nakken med sejr på Turf Moor

Liverpool skulle bruge en sejr mod Burnley for at holde fast i mesterskabsdrømmene.


Jürgen Klopp gamblede med startopstillingen mod Burnley med hele syv ændringer fra start, men efter ca. en times spil, så det ud til at koste dyrt på point. The Clarets gav gæsterne kamp til stregen. Joe Hart holdt Burnley inde i kampen med to store redninger mod Sturridge og Keita, og så kunne Jack Cork efter 54 minutters spil bringe Burnley foran 1-0, hvor det kan diskuteres, om Liverpool-keeper Alisson så skidt ud. Der skulle dog ikke gå mange minutter, før der blev bragt balance i regnskabet. James Millner trykkede af fra distancen med et kort aftræk, og så stod der 1-1.

Syv minutter senere skulle ’super-subben- Firmino så vise, at han ikke behøver mange minutter på banen for at score. Et hårdt, fladt indlæg ind i det lille felt ender for fødderne af Firmino, som bare skulle sætte indersiden på, og så var Liverpool igen tilbage i titelkampen.

I slutminutterne kunne Xherdan Shaqiri så cementere sejren. Alisson sætter en kontra i gang med et langt udkast, og to afleveringer senere ligger bolden i målet. Flot og effektivt kontraspil, og så var den kamp definitivt lukket. Opgøret endte med en 3-1 sejr, og Klopp og Liverpool holder trit med de blå fra Manchester.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED