AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 11:19
Lippi med stort trænerhint: Juventus udnævner en træner som er involveret i finalerne

Den tidligere Juventus-træner antyder, at Juventus venter på at kunne udnævne en træner, som er involveret i enten Europa League- eller Champions League-finalen.


Marcello Lippi hinter stærkt til, at enten Maurizio Sarri eller Mauricio Pochettino erstatter Massimiliano Allegri i Juventus, når deres respektive finaler i Europa League og Champions League er færdigspillede.

Særligt Chelsea-træneren skulle være favorit til at overtage det ledige trænersæde i den italienske storklub,  men Mauricio Pochettino er også blevet nævnt som en mulighed sammen med Simone Inzaghi og Antonio Conte.

Lippi, der vandt fem mesterskaber med Juventus,  er ret overbevist om, at vi bliver klogere på, hvem klubbens kommende træner bliver,  når finalerne er spillet.

-  Hvorfor har en veldrevet klub som Juventus ikke udnævnt en afløser til Allegri endnu? -  Det er selvfølgelig en stor beslutning at træffe, men måske skyldes det, at man venter på, at en vis turnering er afsluttet, fortæller Lippi til Goal.

- Vi må se, om den nye træner kommer fra en af klubberne, der er involveret i de to engelske finaler,  og så vil vi forstå, hvorfor udnævnelsen af en ny træner blev udskudt.

-  I år er de engelske klubber de bedste i Europa,  men den slags sker i perioder.  Jeg tror, at Sarri har en god chance for at vinde Europa League, og så er der Pochettino, hvis familie kommer fra Piedmont (en region i Norditalien, red.)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED