AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 21:31
Lingard svarer igen på Neville og Keane-kritik

Jesse Lingard har svaret igen på den enorme kritik han modtog fra United-legenderne Gary Neville og Roy Keane i forbindelse med lanceringen af hans eget tøj-brand.


Under VM 2018 lancerede United-spilleren Jesse Lingard sit tøjmærke JLingz, som han sidenhen har holdt kørende.

Det resulterede i en storm af kritik fra United-legenderne Gary Neville og Roy Keane i forbindelse med en lancering af en ny kollektion kort tid før sidste decembers 3-1 nederlag mod Liverpool på Anfield.

Kritikken gik dengang viralt, men det er ikke før nu, at 27-årige Jesse Lingard har svaret igen på den hårde kritik.

- Under VM lancerede jeg noget tøj, som blev udsolgt med det samme, og siden da har jeg bare fortsat med det. Jeg gør ikke alt det fysiske, det har jeg folk til. De var sådan "koncentrér dig om fodbold", men jeg bruger ikke tid på fabrikken og pakker tingene, forstår du? Fortæller Lingard i en opdcast på klubbens hjemmeside.

Lingard tilføjer yderligere, at han føler sig tilbage igen rent formmæssigt.

- Jeg føler mig frisk og skarp nu. Jeg elsker at spille og vinde kampe.

- Man kommer naturligt i formdyk, det handler bare at finde den rette balance og komme tilbage til sit normale selv, hvilket jeg har gjort.

Lingard scorede for to uger siden sit første sæsonmål i Europa League-nederlaget til FC Astana. Det er samtidig hans eneste i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED