AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 11:33
Lineker: Kun én Arsenal-spiller ville komme på holdet i City, Liverpool og Spurs

Gary Lineker mener ikke, at Unai Emery har truppen til at konkurrere om titlen.


Hvordan skal Arsenal kunne konkurrere om titlen, når blot én Gunners-spiller er god nok til at komme på holdet hos City, Liverpool og Tottenham?

Det spørgsmål rejser Gary Lineker, der ikke føler, at man kan kritisere Unai Emery for manglende præstationer med dét hold, den spanske træner har til sin rådighed.

- De havde ikke truppen til at kunne konkurrere under Wenger, og det har de heller ikke nu;  Så hvad skulle Emery egentlig have været i stand til at gøre hidtil?  fortæller Lineker til TalkSport.

Han synes nemlig kun, at én spiller på det nuværende Arsenal-mandskab er god nok til at spille for Premier League-topholdene.

- Hvor mange fra Arsenal ville komme på holdet i Tottenham, Manchester City og Liverpool?  Spørg dig selv om det.  Måske én? Aubameyang? Han ville være den eneste, mener Lineker.

Derfor synes den forhenværende engelske angriber, at man bør vente med at dømme Unai Emery, før han har fået muligheden for at sætte sit aftryk på holdet.

- Fodbold handler først og fremmest om spillerne. Du har brug for en god træner ved siden af og dygtig rekruttering, men det tager tid at genopbygge en klub. Særligt når en træner som Arsene Wenger har været der i så mange år, vurderer Lineker.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED