AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 15:49
Lineker forsvarer trofæløse Pochettino: Han er en verdensklasse manager

Spurs-legenden Gary Lineker mener ikke, at Mauricio Pochettino behøves at vine et trofæ for at bevise sit værd som manager.


Tottenham indtager tredjepladsen i Premier League og er blandt de sidste 16 hold i Champions League, hvor de på onsdag skal op imod tyske Dortmund i det førte af to opgør.

En position i toppen af Premier League samt deltagelse i Champions League har været kendetegnende i flere sæsoner under Mauricio Pochettino, der kom til klubben fra Southampton i sommeren 2014. Det er dog ikke lykkedes den argentinske manager at hjemføre et trofæ til Spurs, hvilket har været et stort tema i den engelske presse gennem længere tid.

Tottenham-legenden Gary Lineker, der i 1991 vandt FA Cuppen med Spurs, er dog ikke i tvivl om, at Pochettino har været en succes i klubben.

- Han behøver ikke at vinde trofæer for at bevise, at han er en fantastisk manager. Han har taget klubben til et nyt niveau, så den i dag kæmper med helt i toppen af rækken og det er bevis nok. Det er også derfor, at han bliver rygtet til Manchester United, siger englænderen til TalkSport.

Gary Lineker minder samtidig om, at Tottenham ikke er en storklub, ligesom Liverpool, Manchester City og Manchester United, hvor presset kan være større.

- Tottenham har en god trup, men de har ikke samme bredde som Liverpool og City. Disse klubber har ligeledes et større økonomisk råderum og derfor er forventningerne også større.

Og selvom klubbens fans hungrer efter det første trofæ siden 2008, så skal de også være realistiske, mener den tidligere Spurs-spiller.

- Jeg ved godt, at klubben lige et blevet slået ud af Carabao Cuppen og FA Cuppen, men omvendt er de kun fem point efter Liverpool og Manchester City. Så Mauricio Pochettino og spillerne klarer det rigtig godt i mine øjne, selvom klubben og dens fans også gerne vil vinde trofæer, slutter Gary Lineker.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED