AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 08:41
Lindelöf forklarer: Derfor har vi problemer mod "mindre" hold

Svenskeren mener, at Manchester United har en tendens til at blive for selvtilfredse.


Manchester United slog Chelsea, slog Leicester og spillede uafgjort med Liverpool,  men har til gengæld tabt til hold som Newcastle, Crystal Palace, West Ham og Bournemouth denne sæson.

Forklaringen bunder i The Red Devils' mentale tilgang til de mindre kampe, mener Victor Lindelöf,  der føler, at holdet tager for nemt på opgørene mod "mindre" hold.

- Vi har et lille problem, for når vi går ind til kampe mod de store klubber, er vi alle tændte, og vi plejer at få resultater, siger svenskeren til Aftonbladet.

- Så går der et par dage, og vi møder et mindre hold, hvor vi igen starter lige på og hårdt med hurtig fodbold.  Men efter 20 minutters spil er det som om, vi komplicerer det for os selv og spiller dårligt.

Det skete blandt andet mod Southampton i en kamp, der endte 1-1. Manchester United lagde ud som et hold, der så ud til at skulle køre The Saints over,  men alligevel reddede den sydengelske klub et resultat hjem via Jannik Vestergaard.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED