AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 19:26
Lindelöf: Dette er nøglen til vores solide start

Victor Lindelöf mener, at nøglen til Uniteds godkendte start, hvor de har slået Chelsea 4-0 og spillet uafgjort 1-1 ude mod Wolves, skyldes, at der er konkurrence på pladserne.


Victor Lindelöf er startet inde i Manchester Uniteds to første kampe med Harry Maguire ved sin side, og det lader ikke til, at Lindelöf skal frygte for sin plads, selvom United har mange midtstoppere at vælge imellem.

Victor Lindelöf mener, at de nye spillere i truppen, samt den stærke konkurrence indkøbene har medført er skyld i Manchester Uniteds solide start på den nye Premier League-sæson.

- Vi har virkeligt gode spillere i truppen, og alle vil spille. I de første to kampe har vi spillet med de samme fem i bagkæden, og vi har præsteret godt, men det er hårdt, for du skal altid præstere godt, sagde Victor Lindelöf til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

- Det er fordi, at der altid er nogen, der vil spille, men det er en del af fodbold. Det er meget vigtigt for os og godt for holdet, at det er sådan.

- Det er meget vigtigt for et hold at have konkurrence om pladserne. Hvis du ikke har det, så presser du måske ikke dig selv til det næste niveau. Det er, hvad vi gør hver dag lige nu, og det vil også tage os til næste niveau, tror jeg.

Lindelöf og Manchester United spiller lørdag eftermiddag deres næste kamp i Premier League, hvor de hjemme på Old Trafford møder Crystal Palace.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED