AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 16:04
Lindegaard afslører: Denne United-spiller gjorde alle andre 10 procent bedre

Den tidligere danske Manchester United-spiller fortæller i et interview med The Guardian, hvem der løftede holdet med en anseelig procentdel efter sin ankomst.


Anders Lindegaard fik 10 kampe for Manchester United i 2012/13-sæsonen, og den danske målmand kan nu afsløre, hvordan Robin Van Persie gjorde ham og resten af holdet 10 procent bedre.

Den flyvende hollænder kom til klubben i sommeren 2012 for £24 millioner efter en målrig sæson for Arsenal, efter at Sir Alex Ferguson ønskede revanche efter at have tabt titlen i overtiden til Manchester City sæsonen forinden.

Hævnen fik Manchester United-legenden, for holdet blev øjeblikkeligt bedre, den dag Robin Van Persie kom til klubben. Det så Anders Lindegaard selv med sine egne øjne.

- Han havde en kæmpe indflydelse fra første dag i træning med sine evner og færdigheder. Han var en af de mest tekniske spillere, jeg nogensinde har set; hans kontrol af bolden var utrolig, og det var med begge fødder, siger Lindegaard til The Guardian.

- Da han ankom, var der en følelse af, at intet kunne stoppe os fra at vinde. Han var ekstremt fokuseret, og ikke kun på sit eget spil. Han spillede for holdet og klubben. Hans største bidrag var, at han gjorde alle andre 10 procent bedre.

Takket være Robin Van Persies mål i 2012/13-sæsonen kunne Sir Alex Ferguson sikre sig, at han kunne gå på pension velvidende, at trofæet atter var Manchester Uniteds.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED