AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 20:46
Lille-boss om spillers kiksede Newcastle-skifte: Kommunikationen var for dårlig

Boubakary Soumare kom ikke til Newcastle i januarvinduet, trods at interessen var der.


I de franske medier florerer der for tiden en historie, der vedrører Lilles Boubakary Soumare og Newcastle United.

The Magpies ønskede nemlig at hente Lille-profilen til klubben i januars transfervindue, og mens spilleren ønskede at blive i Lille, ønskede klubben angiveligt at tage imod pengene, og sende spilleren mod England.

Efterfølgende er spilleren internt blevet 'straffet' ved at ryge ned ad rangstien i klubben, hvor spilletiden er blevet mere sparsom, end hvad der tidligere var tilfældet.

Nu har piben dog en anden lyd fra Lilles klubpræsident, Gerard Lopez, som siger, at dårlig kommunikation er grunden til det kiksede skifte, og at man fortsat elsker Soumare i klubben.

- Situationen opstod allerede tilbage omkring oktober og november, og skete nok som følge af dårlig kommunikation. Han er en spiller, som vi elsker meget højt, og for mig at se er han en af de bedste unge spillere i Europa. Derfor ønskede vi at beholde ham hos os, lyder det fra Lopez iføgle Foot Mercato.

I stedet hentede Newcastle Danny Rose, Valentino Lazaro og Nabil Bentaleb på lejeaftaler. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED