AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 22:36
Lille-bomber om større skifte: Jeg siger ikke nej

Victor Osimhen, som har taget Lille med storm, vil ikke modsige sig at skifte væk fra klubben, som han ellers er tilfreds i.


Victor Osimhen har gjort det fremragende i Lille, som han kom til fra Wolsburg denne sommer. I sidste sæson spillede han for belgiske Charleroi, som han scorede 20 mål for i 36 kampe.

Dén form har han taget med til Frankrig, da han hidtil har lavet ni mål i 17 kampe for Lille, og den blot 20-årige angriber er da også særdeles tilfreds i klubben.

Han lægger dog ikke skjul på, at han har store ambitioner, og at han faktisk føler sig klar til et stort europæisk skifte. Det siger han i forbindelse med at være rygtet til Newcastle til HITC.

Det er dejligt, hvis store klubber kigger på mig, men jeg har det godt i Lille. Klubben bestemmer, om jeg skifter eller ej, men jeg siger ikke nej til et skifte. Lige nu er jeg i en af de største franske klubber, og jeg spiller Champions League. Det har jeg drømt om uden at tro på, at det kunne ske. Nu vil jeg så langt som muligt, lyder det fra Osimhen.

Victor Osimhen er nigerianer, og fik da også allerede debut for landsholdet, da han var 18 år. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED