AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:04:2020 09:32
Lige til Olympiaden: PL-stjerne er den syvende hurtigste mand på britisk jord

Manchester United har mindst en spiller i truppen, som formentligt kunne få en karriere som professionel løber i stedet.


Hvis Scott McTominay en dag beslutter sig for at droppe fodbolden, så burde han måske overveje en karriere som løber på mellemdistancen.

For flere Premier League-stjerner bruger i øjeblikket tiden i karantæne til at holde formen og motivationen oppe ved  til at nominere hinanden til at løbe fem kilometer -  i en god sags tjeneste, da man samtidigt donerer penge til bekæmpelsen af coronavirussen.

Forleden kunne den skotske Manchester United-spiller så afsløre et billede, der viste, at han havde tilbagelagt 5,03 kilometer på 16 minutter og ét sekund. Havde han holdt sig til at løbe præcist fem kilometer, ville hans tid have været cirka 15.55.

Og den omregnede tid er angiveligt så hurtig, at Scott McTominay decideret kunne konkurrere med nogle af de bedste britiske atleter, for han har registreret den syvende hurtigste fem-kilometer-tid på britisk jord i år.

Det skriver The Times, der refererer til løbehjemmesiden The Power of 10, hvor alle tiderne foretaget af britiske løbere i officielle konkurrencer bliver målt og opgjort.

Den hurtigste britiske tid sat i 2020 er af Marc Scott, der løb de fem kilometer på 13.08 minutter i februar,  men McTominays tid er alligevel vildt imponerende, når han nu ikke er professionel løber eller umiddelbart har opnået tiden på en flad løbebane.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED