Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 14:28
Lidt til lægterne: PL-klub åbner pladeselskab

Snart kan vi høre hits udgivet af en Premier League-klub.


Premier League-klubberne er efterhånden ganske kreative, når det kommer til at tjene ekstra penge.

Nu tager Wolverhampton dog skridtet videre: De åbner nemlig et pladeselskab. Det meddeler Wolves på deres hjemmeside.

- Wolves Records er et ambitiøst og progressivt projekt, som vi har arbejdet på i et stykke tid nu og som vi er glade over at kunne præsentere for offentligheden, lyder det fra klubbens marketingschef Russell Jones i pressemeddelelsen.

Klubbens pladeselskab åbner i samarbejde med Warner Music UK ADA, der specialiserer sig i distribution af musik. Derudover har klubben stærke branchenavne i ryggen til at skyde projektet i gang.

Wolverhampton er den første klub i Premier League til at starte sit eget pladeselskab, hvilket må siges at være en opsigtsvækkende manøvre.

Ifølge pressemeddelelsen vil kunstnerne også få airplay med deres numre på Molineux Stadium, ligesom at klubbens digitale afdeling vil smide numrene ind i deres videoproduktioner.

Hvad Wolves ikke har opnået på topscorerlisten i denne sæson, kan man nu indhente på hitlisten. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE