Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 20:54
Lewandowski storroser Klopp: Han var min 'dårlige lærer'

Robert Lewandowski er ude med store roser til Liverpool-manager, Jürgen Klopp.


I fire år arbejde Jürgen Klopp og Robert Lewandowski sammen i Dortmund, og den tyske træner har dermed haft en stor indflydelse på angriberens karriere.

I en klumme på The Players Tribune fortæller Robert Lewandowski ind på store øjeblikke i karrieren, og her er det også blevet til rosende ord til Jürgen Klopp.

- Jürgen var ikke kun en faderfigur for mig. Som træner var han den 'dårlige lærer', og det mener jeg positivt. Lad mig forklare det. Tænk tilbage til skoletiden. Hvilken lærer husker du bedst? Ikke den, der gjorde det let for en og aldrig forventede noget, skriver Robert Lewandowski på The Players Tribune.

- Nej, nej. Man huske den dårlige lærer, som var hård ved en. Den lærer, som presser en og gjorde alt for at få det bedste ud af en - og det var Jürgen. 

- Han ville ikke lade en blive en gennemsnitlig elev. Han ville skabe de bedste elever, og han gjorde det ikke for en selv. Han gjorde det for dig, lyder det det Lewandowski.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED