AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 08:53
Lewandowski bebrejder Kovac for Liverpool-nederlag

Den polske angriber følte ikke, at Bayern Münchens taktik kunne vinde det tyske storhold kampen mod Liverpool.


Joel Matip kunne næsten ikke undgå at score selvmål, da Bayern München udlignede til 1-1, men derudover var det små med chancer til det tyske storhold.

Efterfølgende kritiserede Robert Lewandowski også indirekte træner Niko Kovac ved at påstå, at Bayern Münchens taktik var for forsigtig mod Liverpool.

- Vi vidste godt, det ville blive en svær kamp, men jeg synes, vi spillede for defensivt i begge kampe. Vi forsøgte ikke at skubbe fremad og skabe situationer i første eller anden kamp, sagde Lewandowski efter kampen til Viasat.

- Vi risikerede ikke nok, vi spillede på hjmmebane, så det burde have været vores kamp, men det er derfor, Liverpool slog os. Vi spillede for dybt, tog ingen chancer, og jeg ved ikke hvorfor.

Den fysisk stærke angriber kæmpede en hård duel med Joel Matip kampen igennem, men følte sig ofte isoleret og uden megen støtte fra sine holdkammerater.

- Vi forsøgte at presse Liverpool offensivt, men det var ofte to mod fire, så derfor kunne vi ikke skabe meget, sagde den polske angriber.

- Jeg havde mange dueller i dag, men det var besværligt, for jeg var alene. Er du alene mod to eller tre gode spillere, er det svært at spille.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED