AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2020 21:17
Lewandowski afslører: Jeg overvejede virkelig Manchester United

Polakken var på et tidspunkt i tæt dialog med Alex Ferguson, fortæller han nu.


Robert Lewandowski i Manchester United.

Forestil dig det.

Det er en vild tanke, men ikke desto mindre var det engang tæt på at blive virkelighed.

Den målfarlige Bayern München-angriber fortæller nemlig nu, at han i sine yngre dage kraftigt overvejede at rykke til Manchester for at spille på Old Trafford. Det skriver det svenske fodboldmedie Fotbolltransfers.

Det var tilbage i 2012, hvor polakken havde fået sit gennembrud på Jürgen Klopps mesterlige Dortmund-hold, at Alex Ferguson ringede den skarpe angriber op.

- Jeg snakkede med ham efter to år i Dortmund, og på det tidspunkt overvejede jeg virkelig at skifte til Manchester United, fortæller Lewandowski.

Dortmund sagde dog nej, og Lewandowski endte som bekendt med senere at skifte til den sydtyske gigantklub, men det var alligevel en stor oplevelse at være så tæt på et skifte til Premier League og Manchester United, husker den nuværende Bayern-spiller.

- Det var første gang, jeg tænkte på at skifte, for hvis du får et opkald fra Sir Alex Ferguson ... For en ung spiller var det fantastisk. Det var en særlig dag for mig, siger Robert Lewandowski.

Han har alene i denne sæson lavet 36 mål på tværs af alle turneringer. Manchester United har scoret 38 mål i Premier League i indeværende sæson.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED