Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 15:49
Lewandowski afslører: Dette væddemål med Klopp gjorde mig verdensklasse

Robert Lewandowski fortæller til The Players' Tribune, hvordan et væddemål med Jürgen Klopp hjalp ham med at blive den angriber, han er i dag.


Robert Lewandowski scorede hele 55 mål i alle turneringer i kalenderåret 2020, men den polske klasseangriber var ikke altid nogen født målscorer. Den evne kan han i høj grad takke et væddemål med Jürgen Klopp for, fortæller Bayern München-stjernen til The Players' Tribune.

Polakken ankom til Dortmund som en ung 21-årig angriber tilbage i 2010 og lagde ikke ud med at bombe mål ind fra første færd. Kun ni scoringer i 43 optrædener blev det til i hans debutsæson i Bundesligaen, men så satte Klopp pludseligt penge på højkant, og det må siges at have haft en effekt.

- Jeg var desperat efter at bevise min værd, og Jürgen ønskede at udfordre mig. Så vi lavede et lille væddemål. Hvis jeg scorede 10 mål til træning, ville han give mig 50 euro. Gjorde jeg ikke, skulle jeg give ham 50 euro, fortæller Lewandowski til The Players' Tribune.

- I det første stykke tid var det næsten altid mig, der måtte punge ud. Han grinte. Men efter nogle måneder vendte det, og jeg skovlede penge ind. Så en dag sagde han; "STOP! OK! Det er nok, du er klar nu".

At målnæsen var blevet større var nemt at se. Lewandowski endte med at score 103 mål i 187 kampe for Dortmund, inden han forlod klubben i 2014 for Bayern München.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED