AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 14:35
Levys store transferplan: Spurs satser på at signe flere spillere fra samme liga

Football Insider skriver, at Daniel Levy har udset sig en række handler i Ligue 1.


Coronakrisen har drænet Tottenhams skatkammer, men Daniel Levy håber på, at klubben kan signe adskillige spillere fra Ligue 1 med stor værdi for pengene.

Det erfarer Football Insider.

Flere forventer, at en lang række af de største stjerner fra den franske liga skifter klub til sommer, eftersom de franske myndigheder har suspenderet fodbold helt frem til september.

Det betyder, at en lang række franske klubber er i stor pengenød og lider under coronakrisen, og det håber The Lilywhites på at udnytte, beretter en kilde fra klubben til det engelske medie.

Klubbens rekordsigning, Tanguy Ndombele, kom netop til London fra Lyon, men handler i den størrelsesorden kommer ikke til at ske igen. I stedet fokuserer klubben på lejeaftale, frie transfers og røverkøb.

Thomas Meunier, der kan forlade Paris Saint-Germain på en fri transfer til sommer, er et af Tottenham store transfermål, og klubben holder også øje med Monaco-forsvarer Benoit Badiashile.

Monaco har ikke kvalificeret sig til europæisk fodbold.  Det samme gælder for en anden storklub som Lyon. Begge klubber ventes derfor at sælge ud af nogle af sine profiler denne sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED