AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 10:38
Levy lytter til Van der Vaart: Spurs vil hente endnu en Ajax-stjerne

90min skriver, at Tottenham har Hakim Ziyech højt på ønskelisten over mulige erstatninger for Christian Eriksen.


Det virker ikke længere til, at det er et spørgsmål om,  men et spørgsmål om hvornår Christian Eriksen forlader Tottenham.

Derfor er Londonklubben godt i gang med at identificere mulige afløsere for den danske playmaker, og 90min erfarer, at Ajax-stjernen Hakim Ziyech står øverst på listen.

Daniel Levy er derfor godt i gang med at finde ud af,  hvad der skal til for at lokke den 26-årige marokkaner fra Johan Cruyff  Arena i Amsterdam.

Den 26-årige playmaker har kontrakt med de hollandske mestre frem til 2022, så Ajax kan fortsat kræve en relativt stor sum for ham, selvom der har været rygter om, at han har en relativt lav frikøbsklausul.

Den tidligere Tottenham-profil Rafael van der Vaart har også tidligere opfordret Tottenham til at hente netop Ziyech, og det er nemt at se hvorfor. Playmakeren lavede hele 21 mål og 24 assists sidste sæson, og han står lige nu noteret for seks mål og 14 assists i denne sæson.

Ziyech er dog ikke det eneste alternativ til Christian Eriksen, som Spurs skulle have kig på.  Brun Fernandes fra Sporting Lissabon samt Lorenzo Pellegrini fra Roma og Brais Mendez fra Celta Vigo skulle også være på blokken, skriver 90min.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED