Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 13:26
Levy advarer Kane: Vi gør, hvad der er rigtigt for klubben

Harry Kane vil gerne væk fra Tottenham, men direktør Daniel Levy advarer nu om, at et salg denne sommer ikke er garanteret


Efter et helt fodboldliv i Tottenham og utrolige 221 mål for klubben, er Harry Kane klar til at sige farvel denne sommer. Den 27-årige angriber har gjort det klart, at han ønsker at vinde titler og derfor vil skifte til en større klub. 

Og selvom Tottenham menes at være åbne over for et salg, så understreger klubdirektør Daniel Levy nu, at det kun sker, hvis det rette bud viser sig.

- Jeg vil aldrig tale offenligt om en specifik spiller. Alt hvad jeg vil sige er, at hans frustrationer over ikke at vinde er delt af mig og alle fans og spillere. Vi ønsker alle at vinde, udtaler han ifølge Goal. 

- En af de ting, som Fabio (Paratici, klubbens nye sportsdirektør, red.) skal tage sig af, når han kommer, er hvilke spillere vi beholder, og hvilke der skal finde andre klubber.

- Der er et marked derude. Men hvad vi ønsker og hvad andre klubber ønsker, er ikke altid det samme. Vi vil gøre, hvad der er rigtigt for klubben, tilføjer Levy.

Storklubber som Manchester United og Manchester City har været sat i forbindelse med Harry Kane, der menes at ville koste helt op mod 150 millioner pund. 

Harry Kane spiller i dag Englands første kamp ved EM-slutrunden, når The Three Lions møder Kroatien i gruppe D. Der er kickoff kl. 15. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE