AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 21:19
Leverkusen-direktør: Havertz kan ende hvor som helst

Kai Havertz er en af sommerens mest eftertragtede spillere, og Leverkusens sportsdirektør, Simon Rolfes, aner ikke, hvor det tyske talent ender.


20-årige Kai Havertz har haft en fantomsæson for tyske Bayer Leverkusen, hvorfor det bestemt ikke er mærkeligt, at der er heftigt bud efter ham. 

Derfor er det forventeligt, at den offensive midtbanespiller, der også har vist sine kvaliteter som angriber, forlader den tyske storklub denne sommer. 

Leverkusens sportsdirektør, Simon Rolfes, har tiltro til, at Havertz kan spille og ende i de største klubber i Europa, men det er endnu for tidligt at sige noget om.

- Vi ved ikke, hvad der skal ske med Kai endnu. Vi ved, at alle de store klubber fra Tyskland og Europa vil have ham, og vi ved, at han har kvaliteterne til at spille hvor som helst. Men vi må vente. Der er mange faktorer, der spiller ind. Hans fremtid er ikke lagt fast overhovedet. 

- Jeg kan kun sige, at jeg elsker at se ham spille, og det må gerne være i en Leverkusen-trøje i så lang tid som muligt. Jeg har ingen præferencer for, hvor han ender. Han kommer til at være en dominerende spiller i de næste 10 år. 

Den herskende coronakrise kan muligvis få en indflydelse på sommerens transfervindue, da klubberne er ramte på økonomien. Det åbner et håb for Rolfes, der gerne ser Havertz tage en tørn mere i Leverkusen.

- Markedet har ændret sig, selvom alt vil være tilbage ved normalen igen om et til to år, når det gælder topspillere.

- Kai har kontrakt til 2022, og vi er rolige. Vi taler kontant med ham, hans familie og hans repræsentanter. Vi får se, hvad der sker. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED