AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 16:11
Lettet Lampard: Endelig fik vi som fortjent

Frank Lampard var naturligvis tilfreds efter lørdagens 3-2-sejr over Norwich - den første som Chelsea-manager.


Chelsea smed føringen over styr ad to omgange, men formåede alligevel at vinde 3-2 over Norwich lørdag eftermiddag.

Tammy Abraham blev afgørende med sine to scoringer, og Frank Lampard var efterfølgende godt tilfreds med sin unge angriber, og at London-klubben endelig fik det resultat, som præstationen berettigede til.

- Det var en svær kamp, og Norwich kommer til at få mange point her, for det er et godt hold. Jeg var ikke glad for at se, at vi gav to mål væk, men der var masser af gode elementer i vores spil, og jeg er meget tilfreds, siger han til BBC og tilføjer:

- Jeg er specielt tilfreds med Tammy, og han scorede to gode mål, men jeg vil gerne snakke om alle spillerne, da vi formåede at kontrollere spillet på en varm dag. Vores præstationer har ikke givet os, hvad vi har fortjent indtil videre, men det var tilfældet i dag.

Pedro blev skadet under opvarmningen til opgøret, mens Mason Mount måtte udgå kort før slutfløjt. Lampard er primært bekymret for spanieren.

- Pedro kunne mærke et problem med sin hase under opvarmningen, men Mason fik bare et spark på læggen, så forhåbentlig kommer han sig hurtigt.

Netop Mason Mount stod for den sidste Chelsea-scoring, mens Todd Cantwell og Teemu Pukki nettede for Norwich.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED