Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:05:2021 16:20
Lescott: Denne signing vil gøre United til titeludfordrere

Joleon Lescott er overbevist om, at en spiller på midtstopper-position kan forvandle Manchester United til titeludfordrere.


Joleon Lescott mener ikke, at en angriber nødvendigvis bør stå særlig højt på Uniteds ønskeliste.
 
I stedet bør De Røde Djævle kigge efter en midterforsvarer, når sommerens transfervindue åbner dørene.
 
Nærmere bestemt bør klubben gå efter Marquinhos, der til daglig spiller hos Paris Saint-Germain.
 
Han kan øjeblikkeligt gøre Manchester United til titelfavoritter, mener Lescott.
 
I et interview med Sky Sports fortæller Lescott, at Marquinhos, der skiftede til PSG i sommeren 2013, er den type, som fra dag ét kan ændre en masse.
 
- Harry Kane ville naturligvis forbedre dem, men jeg mener, det er vigtigere at gå efter en midtstopper, siger Lescott, der også selv huserede på den position som aktiv spiller.
 
- Jeg talte med Rio (Ferdinand, red.) for nylig, og vi snakkede om Marquinhos. Jeg tror, at hvis de fik en spiller af hans statur, så ville de blive mesterskabsudfordrere med det samme, tilføjer han.
 
- Hvis de ikke gør det, så kan det godt være, de kan score mål og vinde kampe, men de kan ikke stole på den defensive del af spillet mod de større hold i rækken, slutter Lescott.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED