AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 22:55
Lemina og Austin udeladt til træningstur

Southampton-spillerne Mario Lemina og Charlie Austin har ikke en fremtid i Southampton. Det signal sendte manager Ralf Hasenhutl, da han valgte, at de to spillere ikke skulle indlemmes i holdets træningstur til Østrig.


Mario Lemina og Charlie Austin er blevet sat i skammekrogen. De to spillere indgår ikke i Southampton-manager Ralf Hasenhutls planer frem mod næste sæson. Det står klart, efter manageren ifølge DailyEcho har valgt at lade dem blive hjemme fra holdets træningslejr.

Lemina har offentligt ytret, at han gerne vil skifte til Manchester United, og det bør være årsagen til, at han ikke kommer med på træningsturen.

Austins manglende deltagelse skyldes formentligt i højere grad, at angriberen ikke har præsteret på et forventet niveau, og ydermere har han døjet meget med skader.

I sidste sæson scorede Austin kun to mål i hele 25 kampe i Premier League. 30-årige Austin har aldrig fundet samme målform i Southampton, som han havde i Queens Park Rangers.

De to spillere skulle eftersigende være alt andet end tilfredse med beslutningen, og Austin har ifølge Daily Echo også gjort grin med beslutningen på de sociale medier. Angriberen har dog valgt at slette opslagene, hvori han kritiserer managerens beslutning om at fravælge ham til træningsturen.

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED