AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2019 16:36
Lejet Chelsea-spiller rygtes til Rusland

Mateo Kovacic' fremtid er uvis i disse dage.


Chelsea lejede i sommers Mateo Kovacic i Real Madrid, hvor han ikke fik den fornødne spilletid. 

Spilletid er det sidenhen blevet til for Kovacic, der omvendt har kæmpet med at have nok indflydelse på banen. Chelsea-bossen Maurizio Sarri har dog tidligere alligevel åbnet op for muligheden for at gøre aftalen med kroaten permanent:

- Jeg vil forsøge med Kovacic. Han er naturligvis kun på lån, men jeg så rigtig gerne, at han blev her med os.

Der er dog en chance for, at Sarris ønske ikke bliver opfyldt, skriver avisen Daily Mail, som erfarer, at Real Madrid ikke vil vente på afgørelsen af Chelseas eventuelle transferban.

I stedet vil de være tilbøjelige til at sælge Kovacic til Zenit St. Petersborg, som angiveligt skulle have meldt deres interesse.

Zenit, som i denne sæson mødte FCK i Europa League-gruppespillet, har kvalificeret sig til næste års Champions League-sæson, hvilket skulle gøre skiftet interessant for Chelseas nummer 17.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED