AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 14:59
Lejesvend har stor succes i Serie A: Torino vil byde på Chelsea-spiller

Torino er meget interesseret i at sikre sig Chelsea-lejesvenden, Ola Aina, på en permanent kontrakt, og den italienske klub vil afgive et bud i januar.


Det er ikke lykkedes for 22-årige Ola Aina at slå igennem i Chelsea, men nu har han formået at bryde igennem i Serie A.

I sommerens løb blev den hurtige back udlejet til Torino, og opholdet har indtil videre været en stor succes. Forsvarsspilleren har spillet 10 ud af 11 ligakampe, hvor han er blevet benyttet som wingback i begge sider, og han har gjort det så godt, at Torino nu ønsker at gøre aftalen permanent.

Ifølge London Evening Standard vil Serie A-klubben afgive et bud på omtrent £9 millioner efter årsskiftet, hvor transfervinduet åbner igen for at se, om Chelsea er interesseret i at slippe den nigerianske landsholdsspiller.

Rygterne har gået på, at der var inkluderet en købsoption på £8,7 millioner i lejeaftalen, men det har ingen af klubberne bekræftet.

Ola Aina, der har spillet seks førsteholdskampe for Chelsea, har kontrakt med the Blues frem til sommeren 2021.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED