AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2020 11:42
For at leje ham tilbage: United er klar til at signe wonderkid for 205 mio.

The Red Devils skulle være overbeviste om, at de har en overhånd i kampen om stortalentet Eduard Camavinga.


Manchester United er overbeviste om, at de har en overhånd over Real Madrid i kampen om kæmpetalentet Eduardo Camavinga. 

For The Red Devils er nemlig parate til at udleje den 17-årige Rennes-midtbanespiller tilbage til Ligue 1-klubben i et år, erfarer Metro.

Camavinga er et af de absolut hotteste unge talenter i verden efter at have fået debut for Rennes som kun 16-årig - og allerede nu er han fast mand for klubben.

36 kampe i alle turneringer har den unge franskmand i benene, og han har samtidigt scoret et mål og lavet to assists fra en position som defensiv midtbane.

Med sit enorme drive forventes Camavinga dog at blive mere af en boks til boks-midtbanespiller med tiden, og det store talent har tiltrukket interesse fra Real Madrid, Manchester United og en lang række andre europæiske storklubber.

Rennes håber dog på at kunne holde på sit talent i endnu en sæson, da klubben har kvalificeret sig til Champions League. Det ønske er Manchester United villige til at opfylde ved at leje stortalentet tilbage til Ligue 1-klubben hele næste sæson.

Manchester United satser på, at man kan opnå en handel med Rennes for omkring £25 millioner, men med konkurrence fra en lang række andre storklubber er den engelske storklub klar over, at prisen kan blive budt meget i vejret.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED