AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 13:51
Leipzig-træner: Jeg står ikke i vejen for salg af Werner

Julian Nagelsmann vil ikke forhindre Timo Werner i at skifte til en større klub, hvis han føler, tiden er den rette for den tyske angriber.


RB Leipzig kommer ikke til at stå i vejen for Timo Werner, hvis en større klub kalder på den 23-årige tyske angriber.  Det fortæller Leipzig-manger Julian Nagelsmann.

- Jeg har allerede rådet flere spillere til at tage sin vielsesring af og skifte til et andet sted, og jeg ville gøre det samme med Timo werner, hvis han udivkler sig hurtigere end holdet i Leipzig, fortæller den tyske træner ifølge Daily Mirror.

Det er gode nyheder for Manchester United og Liverpool, der angiveligt begge skulle forsøge at hente den tyske landsholdsangriber - måske allerede i vintertransfervinduet, hvis man skal tro forskellige kilder.

Werner underskrev ny kontrakt med Bundesliga-topholdet denne sommer,  men den skulle indeholde en relativt lav frikøbsklausul.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED