AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 19:48
Leicesters vilde form: Sætter positiv klubrekord

Leicester er flyvende i Premier League, og har med dagens sejr sat klubrekord for, hvor mange sejre man har hentet i streg.


Leicester har fået særdeles meget vind i sejlene, efter at Brendan Rodgers overtog tøjlerne i februar.

Klubben ligger således solidt placeret som nummer to i ligaen, hele seks point foran Manchester City, og med otte point op til Liverpool på førstepladsen.

Det blev forleden fejret med en kontraktforlængelse til Brendan Rodgers, som Arsenal ellers havde været meldt interesseret i.

I dag var Leicester atter i aktion i Premier League, hvor det blev til en storsejr på 4-1 over oprykkerne fra Aston Villa, og dermed sætter Leicester klubrekord.

Leicester har nemlig vundet otte kampe i streg i ligaen, hvilket aldrig er sket før, og dermed når klubben altså en positiv milepæl.

Leicester har slået Aston Villa, Watford, Everton, Brighton, Arsenal, Crystal Palace Southampton og Burnley.

Det seneste hold der har slået Leicester, er netop førnævnte Liverpool, som altså ligeledes fortsætter med at vinde sine kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED