Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 08:19
Leicester vil have Eriksen - Men har 300.000 årsager til at lade være

The Telegraph skriver, at Leicester ganske rigtigt ønsker at leje Christian Eriksen, men at danskerens skyhøje løn står i vejen.


Leicester er i kontakt med Inter for at forhøre sig om muligheden for at hente Christian Eriksen midlertidigt, men en aftale virker usandsynlig på grund af danskerens ugentlige løn på £300.000 - cirka 2,5 millioner kroner. Det erfarer The Telegraph, og det bekræftes af Fabrizio Romano.

Eriksen kan som bekendt forlade den italienske storklub, og Inter er modsat tidligere parate til at udleje danskeren for resten af sæsonen. Italienerne forlanger dog, at klubben, som henter Eriksen, dækker hele hans løn under lejeopholdet.

Og nyheden om, at de skulle betale £300.000 om ugen, skulle have skræmt Leicester til det punkt, at en aftale ikke er umulig, men usandsynlig. Eriksens ugeløn på £300.000 ville gøre ham til en af de omkring fem bedst betalte Premier League-spillere, og han ville tjene langt mere end både Jamie Vardy og Kasper Schmeichel, som har de mest lukrative Leicester-kontrakter.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED