AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 14:35
Leicester tilbagekalder brandvarm kantspiller fra West Bromwich

Leicester har udnyttet en option og afbrudt Harvey Barnes’ lejeaftale med West Bromwich. Nu kan midtbanespilleren formentlig spille en rolle i Premier League.


En af sæsonens bedste spillere i the Championship skal nu til at spille i Premier League. Der er dog ikke tale om en transfer.

Det er således Leicester, som har besluttet sig for at kalde Harvey Barnes tilbage fra et lejeophold i West Bromwich, hvor den 21-årige englænder har imponeret i sine 26 kampe med ni mål og syv assists fra en position som kantspiller.

Leicester bekræfter på sin hjemmeside, at kantspilleren muligvis allerede kan være med i truppen til lørdagens Premier League-kamp mod Southampton.

Gennem længere tid har der været spekuleret i, at Leicester ville kalde U21-landsholdsspilleren hjem i forsøget på at styrke klubbens offensiv, og det forventes, at Harvey Barnes kommer til at spille en rolle på Claude Puels mandskab i den resterende del af sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED