AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 15:02
Leicester-talent: Jeg forstår, at unge spillere flygter fra England

Harvey Barnes mener ikke, at der i fodbold-England bliver udvist forståelse for, hvor svært det er at bryde igennem.


Harvey Barnes er i denne sæson brudt igennem på Leicesters førstehold, hvor det indtil videre er blevet til tre kampe under Claude Puel ovenpå en udlejning til West Brom.

Han er således én af de britiske spillere, som har valgt at blive i England, trods at det bliver mere og mere almindeligt at man forlader landet til fordel for eksempelvis den tyske liga, som Jadon Sancho fra Borussia Dortmund er et tidssvarende eksempel på.

Barnes forstår dog godt, hvorfor spillere vælger at flygte fra England, da han ikke mener, at folk forstår hvor stort springet fra U23-fodbold til førsteholdet er.

- Jeg tror, at det kan være svært for unge spillere, for mange folk forstår ikke, hvor stort springet fra U23-fodbold til Premier League er. Det er kæmpe. Jeg følte, at jeg var færdig med ungdomsfodbold, så jeg havde brug for at blive udlejet, og det var den rute, som jeg tog. Det har virket indtil videre, lyder det fra Barnes ifølge Sky Sports.

Barnes bruger ligeledes Sancho som et eksempel, som han godt kan forstå, at der er spillere der følger.

- For Sancho kan man se, at han har gode muligheder, og man kan godt forstå hvorfor unge spillere tager den samme rute. Det giver dem tid på banen, og viser dem frem som spillere, hvilket de ikke nødvendigvis får her, vurderer Barnes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED