Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 15:51
Leicester-stjerne om kontraktsituation: Jeg holder mine muligheder åbne

Den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans har udtalt sig omkring sin kontraktsituation i Leicester.


Leicester-stjernen Youri Tielemans har kontraktudløb i Leicester i sommeren 2023, hvorfor der så langsomt spekuleres i midtbanespillerens fremtid.

Liverpool har længe været erklæret interesserede i det tidligere Anderlecht-talent, mens flere topklubber forventes klar på at afgive et bud til næste sommer, hvor prisen på Tielemans vil være i bund.

Selv tager belgieren situationen med ro, men han vil dog ikke udelukke at fortsætte karrieren et andet sted end i Leicester:

- Jeg er åben for alt. Transfervinduet er lige lukket i, og lige nu prøver jeg bare at holde så mange muligheder åbne som muligt, indleder Tielemans i et inteview med Sky Sports.

- Så længe jeg er her, vil jeg give alt for klubben. Det har jeg allerede gjort, og jeg vil kun bygge på i fremtiden.

- Kontraktsituationen er helt normalt i fodbold. Der er en dialog, men jeg vil hverken sige, at jeg vil skrive under eller, at jeg ikke vil.

24-årige Youri Tielemans skiftede til Leicester fra AS Monaco i januar 2019, hvor han siden har udviklet sig til en af The Foxes store profiler.

113 kampe, 18 mål og 19 assists er det i hidtil blevet til for Tielemans i Leicester-trøjen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE