AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:05:2020 22:50
Leicester-stjerne indrømmer: Jeg var bange i starten

Leicesters Wilfried Ndidi fortæller om sin første tid i klubben.


Wilfried Ndidi er et af de første navne, der bliver skrevet i startopstillingen hos Leicester, men i begyndelsen af sin karriere hos The Foxes var han skræmt over udsigten til at skulle være N’Golo Kantés erstatning.

Kanté skiftede til Chelsea, efter Leicester på imponerende og chokerende vis havde sikret sig Premier League-mesterskabet i 2016. Midtbanespilleren modtog store roser for sine præstationer på midtbanen.

Og hullet skulle udfyldes af Wilfried Ndidi, der blev hentet til fra Genk for 17 millioner pund i vinteren 2017. Siden da har han ikke set sig tilbage.

- Presset begyndte med, at de lige havde vundet ligaen. Kanté forlod dem, og de var på jagt efter en erstatning. Det var meget skræmmende for mig, siger han til Out of Home-podcasten.

- Jeg havde det godt hos Genk, men det var en mulighed for mig, for alvor at kunne udvikle mig.

- Det var den rigtige tid at skifte på, for Genk ville også have, at jeg udviklede mig mest muligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED