Leicester sejrede i vanvittig målfest: Angriber scorede fire gange

20.10.2021 Kl. 16:44
Leicester fik en yderst vigtig sejr i Europa League på udebane.

Patson Daka reddede Leicester.

Med fire scoringer sørgede angriberen for, at Leicesters vaklende defensiv ikke blev straffet for endnu engang at give svære arbejdsbetingelser for Kasper Schmeichel.

Leicester indkasserede nemlig hele tre mål i udekampen mod Spartak Moskva, der i løbet af første halvleg havde bragt sig foran 2-0.

Men så meldte Patson Daka sig på banen. Angriberen, der skiftede til Leicester i sommerens transfervindue, lavede tre mål på ni minutter.

Og med 11 minutter tilbage af kampen scorede han også sit fjerde mål og bragte Leicester foran 4-2.

I slutminutter fik Spartak Moskva reduceret til 4-3, der også blev kampens slutresultat.

Sejren var yderst vigtig for Leicester, der nu har fire point efter tre kampe i Europa League og er toer i gruppen, der også tæller Legia og Napoli.