AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 19:27
Leicester rejser statue til ære for afdød ejer

Leicester har på sin hjemmeside offentliggjort, at klubbens afdøde ejer vil blive æret med en statue foran King Power Stadium.


Det sendte chokbølger gennem hele verdenen, da Leicester-ejer Vichai Srivaddhanaprabha sammen med fire andre personer mistede livet i en helikopterulykke den 27. oktober.

Siden da har Leicester - både fodboldklubben og hele byen - været i dyb sorg over tabet af den populære ejer, der første klubben til Premier League-triumf i 2015/16.

- Vi vil aldrig være i stand til at betale tilbage for alle de ting, han gjorde for Leicester. Men vi er forpligtiget til at ære hans minde og opretholde hans arv, udtaler sønnen Aiyawatt Srivaddhanaprabha til klubbens hjemmeside.

- Jeg har derfor i sind at opføre en statue af min far udenfor King Power Stadium, som en permanent og vigtig hæder til den mand, der gjorde det hele muligt, fortæller Aiyawatt og fortsætter:

- Han vil altid være i vores hjerter. Han vil aldrig blive glemt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED