AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 14:34
Leicester-profil: Frustrerende ikke at spille for landsholdet

James Maddison er skuffet over, at han endnu ikke har spillet for det engelske A-landshold, selvom han haft muligheden i fire tilfælde.


James Maddison blev for anden gang i karrieren udtaget til det engelske A-landshold, da Gareth Southgates mandskab tidligere på måneden mødte Bulgarien og Kosovo i to kvalifikationskampe til EM 2020.

Og den 22-årige midtbanespiller, som har imponeret for Leicester, er ivrig efter at bevise sig selv på landsholdet.

- Det er jeg nødt til: at spille godt i disse store kampe. Jeg har selvfølgelig været frustreret over ikke at spille for landsholdet. Jeg vil ikke lyve og sige, at jeg var tilfreds med at sidde på bænken, for det var jeg ikke, fortæller han til BT Sport inden lørdagens opgør mod Tottenham og uddyber:

- Det er den type spiller, jeg er. Jeg vil ikke sidde på bænken. Jeg vil spille. Disse kampe er den perfekte platform til vise mit værd og vise landstræneren, hvad jeg kan.

At være en del af truppen har trods alt heller ikke været nogen spildt oplevelse for den tidligere Norwich-spiller.

- Jeg ved, hvad der forventes, fordi det er den erfaring, man får ved at være med i truppen. Man kan lytte til trænerne og høre, hvad de vil, og det er selvfølgelig noget andet end Brendan Rodgers, fordi alle trænere er forskellige.

Maddison har lavet et mål og to oplæg i seks kampe inden lørdagens kamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED