AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:05:2020 19:25
Leicester-profil færdig i Premier League: Drømmer om at vende hjem til Superligaen

En tidligere FCK-spiller vil gerne hjem til Superligaen efter et mislykket ophold hos Leicester.


Daniel Amartey var en kæmpe profil, mens han spillede for F.C. København. Det har dog ikke ligefrem skortet på succes hos Premier League-mandskabet, Leicester.

Og det ser ud til, at han for alvor er færdig i Premier League.

Amartey har et brændende ønske om at komme hjem til F.C. København og Superligaen. Men det kan ikke lade sig gøre denne sommer.

Det siger Ståle Solbakken til B.T.-podcasten Transfervinduet.

-Han har sagt, at han vil hjem. Daniel har haft en virkelig slem skade. Han har ikke spillet fodbold i hundrede år. Og dem har vi mange af nu, siger Solbakken og refererer til ofte skadesplagede spillere som Viktor Fischer, Jonas Wind, Dame N’Doye, Andreas Bjelland og Robert Mudrazija.

Daniel Amartey er dog ikke inden for FCK’s foreløbige lønramme, og derfor er en transfer ikke lige på trapperne.

Det er Amarteys agent, Yusif Chibsah, som til Starr Sports har fortalt, at den tidligere FCK-spiller med lys og lygte leder efter en ny klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED