AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 20:01
Leicester-kant risikerer at misse resten af sæsonen

Leicesters Marc Albrighton skal opereres som følge af en haseskade, bekræfter Claude Puel fredag aften.


Marc Albrighton forlængede i sidste måned sin kontrakt med Leicester, men den engelske kantspiller kommer muligvis ikke i aktion igen i denne sæson.

Albrighton sad således ude med en skade i hasen, da Leicester i sidste sidste weekend tabte til Manchester United, og det skal han nu opereres for.

- Vi ved mere om Marcs skade. Han har pådraget sig en slem haseskade. Det er dårlige nyheder for os, for holdet, og jeg tror ikke, at han kommer til at spille mere i denne sæson, fortæller Leicester-manager Claude Puel på pressemødet forud for klubbens udekamp mod Tottenham.

- Marc tilfører holdet energi og aggressivitet. Vi skal finde en anden måde at balancere holdet på, så vi må se, hvad der sker. Det er en dårlig ting for ham og holdet, men det vil give en anden spiller muligheden for at vise sine kvaliteter. Vi er nødt til at løse situationen, for han skal opereres.

Puel afslører desuden, at lejede Youri Tielemans kan få sin Leicester-debut på Wembley.

- Jeg har ikke taget nogle beslutninger omkring den næste kamp. Han har arbejdet hårdt til træning, og vi får at se, om han får mulighed for at vise sine kvaliteter.

Albrighton har optrådt i 22 Premier League-kampe i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED