Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 18:19
Leicester kan erstatte Chilwell med denne brasilianer

Brendan Rodgers bør vende blikket mod portugisisk fodbold for at finde en eventuel afløser for Ben Chilwell.


Leicesters Ben Chilwell har været en stor profil for the Foxes på det seneste. Det har fået flere store Premier League-klubber til at interessere sig for landsholdsbacken.

Skulle han ryge til Chelsea, Manchester City eller en af de øvrige bejlere, kan der være en løsning på kabalen. Og han spiller i Portugal. Brendan Rodgers bør nemlig overveje at hente FC Portos Alex Telles. Det skriver SoccerSouls.

26-årige Telles er bredt anerkendt som en glimrende, offensiv back. Brasilianeren, der før har været i Galatasaray, spillede 33 kampe for Porto i sidste sæson og bidrog med fire mål og otte oplæg.

Der er dog også andre, der kunne tænke sig at hente Alex Telles. Både Liverpool og førnævnte Chelsea har allerede meldt sig på banen i den sag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED