Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 11:49
Leicester er klar til at forgylde profil med ny kontrakt

90 Min skriver, at Leicester i øjeblikket arbejder på at nå til enighed med Youri Tielemans om en ny kontrakt.


Leicester er klar til at kaste ekstra guld efter Youri Tielemans og er beredte på at gøre belgieren til en af klubbens bedst betalte spillere med en ny kontrakt, erfarer 90 Min.

Den 23-årige midtbanespiller har været fast mand for The Foxes siden skiftet fra Monaco forrige sommer, og klubben er klar til at belønne Tielemans for sine mange flotte præstationer under Brendan Rodgers. 

Én ting er, at Tielemans har gjort sig fortjent til en lønforhøjelse. Noget andet er, at Leicester begynder at frygte for, at en række europæiske storklubber snart banker på døren og melder sin interesse i profilen.

Ifølge 90 Min skulle klubber som Juventus, Inter og Paris Saint-Germain alle have haft følere ude for at vurdere, hvorvidt spilleren skulle være åben for et skifte. 

Lige nu skulle Tielemans dog ikke ønske at forlade King Power Stadium, så grundlaget for nye kontraktforhandlinger med klubben er gode.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED