AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 18:57
Legende tvivler: Pochettino ikke god nok til Newcastle

Den tidligere Premier League og England-spiller Danny Murphy er ikke sikker på, at Mauricio Pochettino er den rigtige mand for Newcastle.


Det forventes, at Newcastle snarligt præsenterer det saudiarabiske opkøb af klubben, hvorfor rygterne omkring en ansættelse af en top-træner i øjeblikket kører på højtryk.

Her virker arbejdsløse Mauricio Pochettino som en af de mest ideelle løsninger, men det er ikke nødvendigvis sikkert, at han har nok erfaring til sådan en post - i hvert fald ikke, hvis du spørger den tidligere Liverpool og England-spiller Danny Murphy.

- Jeg var en af Pochettinos helt store fans, indleder Murphy forsigtigt overfor TalkSport.

- Hans problem er de helt store klubber, der ønsker enorm succes allerede i går. I Tottenham havde han lang tid til at prøve en masse ting af og også begå nogle begynderfejl.

- Jeg har hørt, at Newcastle er ude efter ham - men hvis Newcastle har så mange penge, hvorfor vil de så gå efter Pochettino? Han har jo aldrig vundet et trofæ.

48-årige Pochettino trænede Tottenham i perioden 2014-2019.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED