Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Legende har ondt af Højlund: 'Det sætter mit pis i kog'

Af Jeppe Augustsen
11.05.2024 Kl. 19:41

Sidste sommer blev der skrevet historie, da Rasmus Højlund skiftede til Manchester United.

Med en pris på over 500 millioner kroner blev han den dyreste danske fodboldspiller nogensinde.

I sin debutsæson har han scoret otte mål for De Røde Djævle, hvor det første mål kom i danskeren 15. kamp.

Den danske angriber kom i fokus i den seneste udsendelse af Stick To Football, som er et fodboldprogram med Gary Neville, Roy Keane, Ian Wright og Jamie Carragher.

Sidstnævnte fortalte i den seneste episode, at Rasmus Højlund måske begik en fejl ved at skifte til Manchester United lidt for tidligt.

– Jeg har en smule ondt af Højlund. Han er en ung knægt. Det spring, han har taget, har måske været lidt for meget for ham, siger Jamie Carragher til Stick To Football.

– Han burde have taget et andet sted hen i to år og derefter til Manchester United. Jeg har bare ondt af ham.

Jamie Carragher kom ind på Rasmus Højlund, da han snakkede om en episode omkring Antony i 0-4-nederlaget til Crystal Palace.

Efter slutfløjtet kunne man se brasilianeren være meget utilfreds, hvor han dækkede sin mund, mens han snakkede til Alejandro Garnacho og Mason Mount – og Jamie Carragher tror, at Antony blandt andet var utilfreds over Rasmus Højlund.

– Det (at dække over sin mund og snakke, red.) sætter mit pis i kog. I studiet ser man kampen som et normalt fjernsyn.

– I anden halvleg har United en kontra, og Antony spiller en bold til Højlund, hvor der sker en misforståelse, og Antony fægter sin arme mod Højlund. Det ser jeg, og så løber Antony tilbage for at forsvare et hjørnespark, og han fortsætter. Det hader jeg bare.

– Jeg ved det. Vi har set det før. Han snakker om en af spillerne. Han snakker om manageren. Man kan forestille sig det på bussen og flyet på vej hjem. Højlund sidder nok der og tænker, at alle snakkede om ham, lyder det fra Jamie Carragher.

Læs også: Store ting i vente: Højlund har været uheldig

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce