AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 16:20
Leg godt, United-fans: Nu kan du købe Old Trafford i LEGO

The Theatre of Dreams udkommer i LEGO fra den 1. februar.


Old Trafford er blandt verdens mest ikoniske stadions, så da LEGO og Manchester United for få måneder siden annoncerede et partnerskab,  gav det god mening, at den danske legetøjsproducent ville forsøge at genskabe The Theatre of Dreams i klodser.

Det har LEGO nu gjort, og det er med en lang række fede detaljer som Sir Alex Ferguson Stand, United Trinity-statuen og München Memorial-uret -  for blot at nævne nogle.

Stadionet kommer til at bestå af knap 4.000 forskellige klodser,  så der er nok masser Manchester United-fans, der kan få masser tid til at gå med at bygge det.

Miniature-udgaven af stadionen skulle blive sat til salg den 1. februar, medmindre du er LEGO-medlem og dermed får VIP-adgang til førsalg allerede den 16. januar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED