AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2020 10:58
Leeds slutter sig til PL-klub i jagten på PSG-spiller

Både Leeds og Southampton intensiverer nu jagten på Paris Saint-Germains 17-årige Thierno Balde.


Det er sjældent, at en klub som Southampton på transfermarkedet har særlig meget at gøre i en klub som Paris Saint-Germain, og det er især sjældent, at en klub fra The Championship har dette.

Det er ikke desto mindre tilfældet, hvor The Championship-førerholdet Leeds har sluttet sig til Southampton i jagten på det 17-årige forsvarstalent Thierno Balde.

Det erfarer den franske avis L'Equipe.

Baldé har netop underskrevet sin første professionelle kontrakt i PSG, men har endnu ikke optrådt for klubben i Ligue 1 - alligevel skulle de interesserede klubbers talentspejdere føle, at de har set nok af ham til endeligt at blive overbevist. 

L'Equipe tilføjer, at Leeds og Southampton muligvis får fransk konkurrence, hvor Saint-Etienne skulle overveje muligheden for at hente Balde til som erstatning for William Saliba, der skifter 'tilbage' til Arsenal til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED