AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2019 16:00
Leeds forsøger at luske to stortalenter fra Liverpool

Ryan Kent og Harry Wilson skulle være af stor interesse for Championship-klubben.


Leeds har udset sig de to uslebne Liverpool-diamanter Harry Wilson og Ryan Kent som kronen på værket i sommerens transfervindue, skriver Football Insider.

Begge de 22-årige spillere har haft fremragende sæsoner på udlån, hvor Wilson har vist sig fint frem for Derby County og Kent for Rangers.

Det har vakt opsigt i Championship-klubben, erfarer Football Insider via en kilde fra klubben.  Leeds, der i øjeblikket indtager tredjepladsen i den næstbedste engelske række,  kæmper fortsat om oprykning til Premier League, hvor de to Liverpool-talenter potentielt kan få chancen fra næste sæson.

Wilson har scoret 14 mål i 41 kampe for Derby denne sæson,  mens Kent har scoret seks og assisteret ni mål for Steven Gerrards skotske mandskab.

Wilson har kontrakt med Liverpool frem til 2023, mens Kents udløber i sommeren 2022.   Rykker Leeds op, er spørgsmålet, om de to stortalenter ville presse på for et skifte til Leeds, da kampen om pladserne på Jürgen Klopps mandskab er store.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED