Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 13:58
Leeds er blevet tilbudt 21-årig Barca-mand på lejeaftale

90 Min erfarer, at Leeds er en af klubberne, som er blevet tilbudt 21-årige Riqui Puig på en lejeaftale.


Riqui Puig anses som en af de mest lovende spillere, Barcelonas talentfabrik La Masia har produceret gennem de seneste år, men den 21-årige midtbanespiller har fortsat svært ved at etablere sig som fast mand på Camp Nou.

Derfor er det catalanske storhold på udkig efter et andet sted, hvor Puig kan få lov at udvikle sig, og Leeds United skulle være en af klubberne, som nu er blevet tilbudt chancen for at leje Puig frem til sæsonafslutningen. Det erfarer 90 Min.

Det vides ikke, om Leeds er interesseret i at give Puig et forsøg, men i samarbejde med spillerens lejr skulle Barcelona have identificeret Marcelo Bielsas mandskab som det ideelle sted at udleje ham til på grund af den argentinske træners spilfilosofi.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED