Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:05:2021 13:48
Leeds-ejer med store armbevægelser: Tre klubber har godt udviklingspotentiale

Andrea Radrizzani har forbedret Leeds markant, siden han tog over fra Massimo Cellino, men noget tyder på, at Leeds snart ikke er hans eneste klub.


Leeds har været som forvandlet, siden Andrea Radrizzani overtog ejerskabet fra Massimo Cellino. 
 
Der har været mere stabilitet i klubben, som har levet op til dens ambitioner.
 
I øjeblikket ligger Leeds også på en fornem placering i Premier Leagues øverste halvdel med fem runder igen.
 
Selvom Radrizzani naturligvis er interesseret i at fortsætte den gode udvikling hos Leeds, så kunne noget tyde på, at han også skuer til andre lande efter nye udfordringer.
 
Tidligere har Radrizzani været sat i forbindelse med en overtagelse af Valencia, men de er ikke iblandt de tre klubber, som italieneren anser som spændende.
 
I stedet kigger han mod sit moderland, Italien, hvor de to store klubber fra Milano har fanget hans interesse, mens også Atlético Madrid er inde i billedet.
 
Det fortæller han til La Repubblica.
 
- Der har ikke været noget konkret, hvis det er det, du gerne vil vide. Men der er en klar interesse fra min side, så lad os se, hvordan Sunings (Inters nuværende ejere, red.) planer udvikler sig, siger Leeds-ejeren til den italienske avis.
 
- På den anden side, så har Elliott (AC Milans ejere, red.) forbedret ledelsen, men før eller siden, vil han sælge. I Europa er der tre klubber med godt udviklingspotentiale: de to fra Milano og Atlético Madrid, tilføjer italieneren.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED